stránky

9. 7. 2015

Niečo z mojej tvorby | Wattpad

Ahojte všetci :)
Pred pár týždňami som sa rozhodla niekam uverejňovať svoju tvorbu a zvolila som si Wattpad. (Na blogu by sa to predsa stratilo, no nie?) Založila som si nový, asi tritisíci účet a začala som písať poviedku Happily (n)ever after. Je mi jasné, že ten názov je gýčový. Zvolila som si ho, pretože sa skvelo dotýka hlavnej myšlienky, akéhosi motta - Aj svoj šťastný koniec si musíš zaslúžiť.

Wattpad v tomto prípade považujem za nutné zlo. Je to v podstate jediný server, kde bude moje príbehy niekto čítať a možno budem mať aj akú-takú podporu. Našla som tam aj pár dobrých poviedok, čo sa dajú čítať. Síce je mi proti srsti, že sa nepriamo združujem v spoločnosti všemožných zvrhlých fanatikov a najčítanejšie poviedky nemajú ani hlavu ani pätu,...


No dostaňme sa k pointe: Rozhodla som sa trošku Happily (n)ever after spropagovať pomocou svojho blogu. Hoci som zo seba vypotila zatiaľ len prológ a dve kapiloly, moja návštenosť, votes a počet zhliadnutí je dosť mizivá aj na danú skutočnosť.

Každopádne, link je TU.

Jednotlivé kapitoly budú napísané z pohľadu rôznych osôb, ktoré so sebou zdanlivo nemajú nič spoločné, teda až na fakt, že žijú v rovnakej zemi, kráľovstve. Niektoré postavy, hlavne ženské sú prevzaté z rozprávok, ako je Červená čiapočka (ktorá je, mimochodom vlkolačica :D a ani jedna jej časť sa ešte neobjavila :D). Muži a chlapci sú poväčšinou z mojej vlastne hlavy, kým z rozprávok a z môjho románu som si spravila predlohu.

Máte aj vy Wattpad účet? 
Prispievate, alebo len čítate? 
Ak ste aj "spisovatelia", kľudne mi pošlite link, rada si váš výtvor prečítam :)


12 komentárov :

  1. Já Island miluju, takže pokud se sem budeš chtít podívat či přestěhovat, tak určitě napiš, dám ti tipy na skvělý místa (i když je jich tu hrozná spousta.) Jinak já to mám s těmi severskými zeměmi stejně a od září se stěhuju do Dánska, jelikož tam začínám studovat, tak to bude taky dobrodrůžo. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Páni, ja ti tak závidím :o :D
      S tými miestami...tomu verím, robila som o Islande ročníkový referát na španielsky jazyk (všetci mali témy ako španielske tance, len ja Island :D)

      Odstrániť
  2. Už jsem se koukla na link :) Vypadá to moc dobře, krásně napsané :) Jsem opravdu zvědavá na další kapitolky :) Jen tak dál :) Jinak já Wattpad nemám, ale občas na něj kouknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, vážim si to, že si moju poviedku pozrel aj niekto, kto Wattpad reálne nemá :)

      Odstrániť
  3. Asi otrepané, ale máš na prvý pohľad zaujímavý blog :) Ešte to tu budem musieť poriadne preskúmať.
    Na wattpade som ti dala hneď follow som tam ako Sarah Soldier :)
    A poviedka vyzerá super. Heh Wattpad ako nutné zlo to je dobré prirovnanie :D Trochu ma to tam štve, blog je blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, vlastne mi to v tomto znení ešte nikto nepovedal ani nenapísal :D
      Vďaka za follow (hneď vrátim) aj za pozretie poviedky :)

      Odstrániť
  4. Ja budem zas odveci ale mne sa strašne páči ten obrázok -.-

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na Wattpadu účet mám a... spíš nepřispívám a stydím se za to! :/
    Na povídku mrknu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Účet na wattpade mám, ale svoju poviedku som kvôli nedostatočnej dokonalosti zmazala. Teraz píšem zase druhú ale nerozhodla som sa, či to tam budem dávať alebo nie. Každopádne, tých kvalitných príbehov je tam fakt málo a ten tvoj vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť