stránky

6. 8. 2015

To aj tu?

Ahojte. Opäť som si dala takzvanú *blogovú pauzu*. Dôvodom tentoraz je, že som na celú blogosféru naštvaná. Aké stručné a presné. Poďme to rozvinúť...

Vlastne mi milí blogeri otvorili oči. Ak chcem, aby na môj blog niekto chodil (alebo aj čítal moje poviedky na Wattpade), musím sa podlizovať "kvalitnejším" žurnalistom/spisovateľom, aby si ma vôbec všimli. A keď prestanete, vaša práca sa obráti v prach. Skvelé články, úžasné fotky! Dychberúca časť! Úprimne, ktorí z nás je natoľko nesebecký, aby napísal niečo k veci?

Neberte si to zle. Netvrdím že všetci blogujúci sú pokrytecké svine. Len sa viac stretávam presne s týmto typom.

Som znechutená. Uvidím, kedy pribudne nasledujúci článok. Možno zajtra, možno nikdy.

V dobrom zostávaj~
Adiós muchachos.
Moon Rains~

6 komentárov :

  1. Neviem sa rozhodnúť či súhlasím alebo nie. Podlizovať sa "kvalitnejším" žurnalistom a spisovateľom sa podľa mňa nemusí nikto kvôli tomu aby si mal úspešný blog, pretože (aspoň ja to tak vidím) bloguješ hlavne pre seba a vnucovať sa nikomu netreba, minimálne ja to neznášam. Jedna vec je, že si niekto urobí "reklamu" tým, že okomentuje nejaký článok, ale napíše niečo typu "Pekný článok." a pod to link na jej/jeho blog, pretože z toho je to úplne jasné, že si robí reklamu a článok ho očividne nezaujíma a ani ho nečítal. Oveľa prijatelnejšie je keď si niekto skutočne prečíta ten článok a napíše niečo viac a svoj názor, pretože uznaj, z takých komentárov máš potom väčšiu radosť a lepšie sa na ne odpisuje.
    Taktiež mi lezú na nervy všetky baby čo posielajú do facebookových skupín úplne vnucujúce odkazy na ich blogy, "Nečítali ste môj nový článok, recenziu na šampón Garnier? :3 Tak hneď šup šup na blog, komentáre oplácam a budem rada ak sa pridáte medzi pravidelných čitateľov! <3" neznášam takýchto blogerov.
    P.S. Dúfam, že druhú časť vety 'Možno zajtra, možno nikdy' si nemyslela vážne. Nepotešilo by ma, keby si práve ty prestala blogovať, tvoj blog je jeden z mála čo pravidelne čítam a mám rada :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Blogujem možno pre seba, ale píšem poviedky pre druhých. Máš pravdu, je to otravné, ja som si len myslela, že na Bloggeri to nie je, že sa tu nájde viac serióznych.
      S blogom rozhodne nekončím, bolo to myslené tak, že sa mi kvôli určitým...ehm...anonymom nechcú vôbec písať články.

      Odstrániť
  2. A ja ako vždy o ničom neviem :D
    Ale tak vieš, v živote sa nájde veľa zlých ľudí, tak prečo by nemali byť aj na internete? Zameraj sa na ľudí, ktorým sa tvoja práca páči a oceňujú ju *skáče a kričí "Mne! MNE!* (viem, že som hrozný komentátor, ale tak čo so mnou narobíš) a ten zvyšok ignorovať.
    Berem ten zajtrajšok ak sa bude dať c:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevravím, že sú ľudia zlí. Ale že sú pokryteckí. A ty si tiež odo mňa nič neprečítaš, kým ťa do toho nedokopem.
      A...zajtrajšok už vlastne v tomto prípade bol :D

      Odstrániť
    2. Asi zabúdaš, že kedysi som po tebe chcela kapitoly z toho, čo si písala, lenže ani na desiatykrát si mi to nedala prečítať, tak som to vzdala a čakám, kedy ma na to sama upozorníš.
      To je síce pravda, ale... nevadí. :D

      Odstrániť
    3. Pretože som si neverila, to je hádam jasné -.-

      Odstrániť